ICT - hardware, installatie en onderhoud

Eurofa levert hoogwaardige refurbished hardware: laptops en desktops, met een jaar garantie. Eurofa installeert en levert onderhoud op alle hardware en levert software.

Sinds 2001 leveren wij ICT hardware aan bedrijven, groot en klein en zzp-ers. Wij hebben de vele ICT ontwikkelingen in al die jaren mee- en doorgemaakt. Van grote servers en pc’s per werknemer, naar thin clients, naar alles in de cloud en werken met een laptop op de plek die je wilt – we volgen de ontwikkelingen altijd op de voet.

Eurofa refurbished laptops
eurofa telecom

Wat wij voor u kunnen betekenen

Samen met u bekijken wat u wilt kunnen doen met uw nieuwe laptop(s) en/of desktop(s). Wij adviseren u welke hardware daarbij past en u krijgt van ons een offerte op maat.

Waarom refurbished

Enkele jaren geleden zijn wij overgestapt naar het leveren van nagenoeg uitsluitend refubished hardware vanuit de overtuiging dat we veel zuiniger met onze grondstoffen moeten omgaan en niet meer mee willen werken aan de kunstmatig kort gehouden levensduur van veel hardware.
Dat is namelijk niet in het belang van de gebruiker en de toekomst van ons en onze kinderen, maar alleen in het belang van de producent die snel veel geld wil verdienen – ongeacht wat dat kost. Daarbij wordt er wel degelijk hardware gemaakt die lang mee gaat. Dit zijn de laptops en desktops uit het hoge zakelijke segment die doorgaans in de leasemarkt worden aangeboden aan grote bedrijven.  De fabrikanten hebben er in dit geval belang bij dat deze hardware lang meegaat, eenvoudig te repareren is, en makkelijk te upgraden is wanneer de ontwikkelingen dat vragen.

Eurofa refurbished laptop